Os fra blomsterkvarteret
Os fra Blomsterkvarteret handler om fire børn, Agnes, Lara, Mikkel og Tobias, der bor i den lille by Snogstrup, og sammen går på opdagelse i hverdagen mellem nogle af de mærkelige beboere i byen.

Os fra Blomsterkvarteret er humoristiske, poetiske, tankevækkende og billedrige fortællinger om hverdagens oplevelser, når man er barn og møder den voksne eller halvvoksne verden – i skikkelse af Cykel Ursula, Søren Skrot, Frisør Freddy, Bombe Rudi, skoleinspektøren, læreren i natur og teknik, mændene fra kommunen og de voksne hjemme hos en selv.

Der er tolv bind i serien. I 2015 udkom de i en samlet udgave.

Køb børnebøgerne her


Anmeldelser

Om Os fra Blomsterkvarteret 1 & 2

***** "Med de to første bind om Blomsterkvarteret og dets unger i lilleputbyen Snogstrup viser makkerparret Pardi/Plambeck at de har ramt en guldåre. Historierne har kant tillige med venlighed og legesyge. En original blanding af Bulderby og Ole Lund Kierkegaard (...) Det er lige til nobelprisen!"
- Steffen Larsen, 25. juni 2011 i Politiken

**** "Dy Plambeck og Charlotte Pardi kommer flot fra start. Vildt satiriske billeder følger den enkle og mundrette tekst, og helheden er en gang råhyggelig opdateret fortid."
- Kari Sønsthagen, 1 juli 2011 i Berlingske Tidende

Om Os fra Blomsterkvarteret 3 & 4

***** "Det hele emmer af varme og opstoppernæse. Dy Plambeck er en fint underspillet, letlæselig fortæller. Og Charlotte Pardi står her på skuldrene af Ib Spang Olsen og tegner krøllet tryghed frem i glade farver. Hvor er det smukt!"
- Steffen Larsen, 9. december 2011 i Politiken

***** "Man er i usædvanligt godt i selskab med børnekvartetten i serien, mesterligt skabt af Dy Plambeck og Charlotte Pardi (…) Det store i det små og en fuldfed hyldest til barndom og fantasi skildres enkelt uden sentimental omklamring."
- Kari Sønsthagen, 12 januar 2012 i Berlingske Tidende